Samengebalde kennis en ervaring

Performante oplossingen voor snelgroeiende industrietakken

 

Gühring beschikt over eigen key-account afdelingen voor specifieke sectoren als automobiel, luchtvaart,…

Wij beschikken over een enorme know-how…

 

Luchtvaart

High-tech, om op te stijgen…

Met de focus op de extreem hoge eisen van de luchtvaartindustrie. Ons key-account luchtvaartteam concentreert zich op het verspanen van materialen zoals CFK’s, titanium- en aluminiumlegeringen of superlegeringen.

 

Aerospace

Automobiel

Non-stop ontwikkeling

In nauwe samenwerking met vrijwel alle bekende producenten van personen- en vrachtwagens, speciale voertuigen, en hun toeleveranciers, ontwikkelt Gühring de optimale tooling. Voor het efficiënt produceren van onderdelen denkt Gühring mee in het optimaliseren van processen.

Automotive

 

Algemene Machinebouw

Alles van één leverancier

OEM - Retooling

Gühring is een actieve partner in de machinebouw branche. Onze OEM afdeling ontwikkelt complete bewerkingsplannen op basis van 3 dimensionale data van werkstuk, gereedschap en proces. Het proces wordt zo ingericht dat op de meest economische manier werkstukken geproduceerd kunnen worden.

Om dit te realiseren worden uitgebreide testen en simulaties doorgevoerd en zijn onze mensen op locatie aanwezig om het productieproces op te starten en verder te optimaliseren.

Energie,

visionaire gereedschappen ter ondersteuning van een beter milieu

Windenergie, turbines, krachtcentrales,…, Gühring biedt vooruitstrevende gereedschappen voor vooruitstrevende technologie.

Energy technology